December 2006 Archives

in 7 locations: Sukhumvit 62, Klong Toey, Victory Monument, Saphan Kwai, Dindaeng, Seacon Square, The Mall Ngamwongwan (Kaerai Juction). 2 dead victims so far. New Year's Eve celebration canceled. We still saw how this event unfold in TV, most of our friends going to downtown to celebrate New Year's has came back.

UPDATES 1/1/07: Two more bombs explode near midnight. One at the outside of Central World Plaza where the main event for New Year's Eve planned and then canceled (we were just there during the afternoon!).

More info at: Bangkok Pundit for links, and chronological report of last night, ScandAsia for list of location and 2Bangkok.com for pictures and more reports.
| | Comments (4)
due to Taiwan Earthquake (Tue 1226 GMT), undersea cables damaged: (Six) submarine cables are not working due to the earthquake near Taiwan.. Confirmed that Internet connection is disrupted in Indonesia, Singapore, Thailand. Users can't browse international sites (or really slow), Google and Yahoo are both inaccessible. In Thailand connection are up and down. This must be what end of days feels like :D
| | Comments (7)
fun reading for all men, expectant fathers, or a new father like me. :D
| | Comments (2)
widgeting the web. Because everybody loves widget! tongue.gif. Widgets adalah asesoris blog dengan nama baru, dari game, info, rss feed, dll sekarang bisa kamu pasand di blog kamu (blogger.com, friendster, wordpress dll)
| | Comments ()
kereeen abissss! Apalagi kalo sama Moleskine-nya! :D Pas SMA rasanya pernah buat prakarya gitu, ga sukses hehehe.
| | Comments (1)
kali ini "Apa Itu Blog?" yang buhul itu masih juga di-copy-paste tanpa mencantumkan sumber halah. Dan kebiasaan kayaknya, karena ini bukan yang pertama kali. [via Wandira]
| | Comments (7)
dalam bahasa Thai, yang artinya "Selamat Hari Christmas" untuk yang merayakan, selamat long weekend juga, di Bangkok 25 December bukan tanggal merah hu hu hu.
| | Comments (1)
semoga sehat dan bahagia selalu. Buat Ibu, Mamah (Bineng juga) di Bandung, tentu kita semua kangen. Mudah-mudahan bisa ketemu dan kumpul lagi secepatnya.
| | Comments ()
3 hari Design Conference and Exhibition di Jakarta. Di organisir oleh Godote.com
| | Comments (2)
in New Delhi is over, read what the summit discuss, reflections etc. I was at the 2nd summit in London but has been inactive since, hopefully the others Indonesian contributors can make it to this one.
| | Comments ()
an important, interesting (and long) discussion on science, religion, and what I think most interesting is, reason and irrationality. From Edge The Third Culture.
| | Comments ()
sehubungan dengan pembubaran secara paksa diskusi Gerakan Marxis Internasional di Toko Buku Ultimus Bandung 14 Desember 2006. Over at RumahKiri.net, foto-foto disini.
| | Comments (2)
interesting to find out that Israeli government put quite an effort to educate more Indonesian about Israel. Does Indonesia become a strategic country to be friends with now? Doesn't it always is? Seperti kata pepatah berkata tak kenal maka tatayoung. :D
| | Comments (2)
kalo ada Seleb Blog maka ada juga Jablai Blog *huehuehe*, link diatas menerangkan apa itu Jablai Blog :D
| | Comments (6)
legislation regarding blogs has been introduced in US by Senator John McCain. Links to discussion on MeFi. Bad move senator.
| | Comments (3)
tepatnya tahun 1966, begitu juga produk-produk makanan yang mengandung tempe (tempeh), menggunakan Google Patent Search, ditemukan ada 71 paten di Amerika yang berhubungan dengan TEMPE.
| | Comments ()
anjuran menarik dan memiliki makna dalam yang berusaha meningkatkan kualitas blogoshpere Indonesia. *usaha kooptasi hahahaha biggrin.gif*
| | Comments (19)
dari David Bowie affair sama Mick Jagger, Keanu Reeves kawin sama David Geffen sampe Jim Morrison masih hidup! Kalo versi Indonesia ada ga ya? :D
| | Comments ()
[nytimes.com] begitu menurut hasil riset di Afrika.
| | Comments ()
jaman dulu gue pasang-pasang poster malem-malem di kampus yang sama buat undangan demonstrasi besoknya. Jaman sekarang ternyata pasang poster buat ucapan selamat ulang tahun. laughing.gif. Anyway, nice gesture. Selamat ultah buat pacarnya! Makan-makan!™ [via Rendy]
| | Comments ()
modalnya hanya hasil scan KTP. Agak basi mungkin, tapi siapa tahu ada yang belum tahu. :D
| | Comments ()
setelah pernah dikabarkan overdosis (Nov 2005), mengalami kecelakaan tabrakan berat (Jun 2006) hingga akhirnya harus mengalami bedah tulang, penyanyi ini akhirnya meninggal di sebuah kamar hotel karena overdosis lagi. Turut berduka cita.
| | Comments (26)
hi roy! ™ :)) [via jay]
| | Comments ()
is a talented and experienced graphic designer and also a very good friend of mine. Check out his portfolio to see his works.
| | Comments ()
he mentioned that as far as supporting new bloggers, pointing (linking) to an interesting new blogs or posts is a form of support. So true. :D
| | Comments (3)
pengennya sih ngasih komentar di semua blog, seperti jaman blog seperti sedia kala hehehe. tongue.gif
| | Comments (14)
tentang Sejarah Indonesia milik Pak Rushdy Hoesein. Bangsa yang besar kan yang ga melupakan sejarah katanya ya? :)
| | Comments ()
hik hik sudah mau tahun baru lagi.
| | Comments ()
Diktator militer Chili yang melakukan banyak pelanggaran HAM dan menyebabkan 3,000 korban mati atau "hilang" telah meninggal . Pinochet berkuasa melalui Chilean coup d'état tahun 1973 oleh militer dengan dukungan Amerika terhadap pemimpin terpilih secara demokratis (!!) Salvador Allende. Romantisme yang diabadikan dalam novel dan film House of The Spirits.
| | Comments ()
karena memperjuangkan hak dividen, alias pembagian keuntungan tahunan perusahaan, untuk karyawan. Mungkin mas Bambang bisa mulai ngeblog sebagai alternatif sementara.
| | Comments (2)
title: "Friends, friendsters, and top 8: Writing community into being on social network sites"
| | Comments ()
sang penyanyi dangdut asal Sidoarjo. *Plis deh kalo masih ada yang nyangka bahwa ini akun aseli"
| | Comments (83)
is today, 5th Dec 2006, a national holiday About 1 million well-wishers are expected to swarm at Sanam Luang to join the traditional candle-light ceremony tonight. Long live the King!
| | Comments ()
istri Aa Gym yang kedua (semoga ga salah hehe). Atas permintaan Ophi.
| | Comments (30)
kapan lagi baca Pos Kota? More on the Indonesian gossip front: A sex scandal involving a Golkar politician and a dangdut singer.
| | Comments (70)

About this Archive

This page is an archive of entries from December 2006 listed from newest to oldest.

November 2006 is the previous archive.

January 2007 is the next archive.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.

Join My Community at MyBloglog!
 
Powered by Movable Type 4.01