November 2004 Archives

apakah itu bus, kopaja, metromini, mikrolet dll. Bisa di search disini (dalam perkembangan).
| | Comments (201)
perlu dilongok buat kamu yang doyan makan sushi. :)
| | Comments ()
dan Do It Now artikel, panduan dan tips sangat berguna (dan pengalaman yang luar biasa) tentang penggunaan dan manajemen waktu (time menagement).
| | Comments (1)
asesoris blog gratis supaya blog kamu tambah OK. :p
| | Comments (1)
they have CEO, CIO, CTO, CFO but here is the chief of all chief: CBO! hehe.. if you know anybody's looking for CBO, sign me up! :p
| | Comments ()
everything you want to know about Nietzsche
| | Comments ()
the legendary bikers brotherhood asal Bandung tea! :)
| | Comments (201)
all the more reason to switch to Firefox :p
| | Comments ()
| | Comments ()
1968 The Beatles release "The White Album". 2004 Jay-Z releases "The Black Album". 2004 DJ Danger Mouse mixes both "The Grey Album".
| | Comments ()
| | Comments ()
Microsoft buy Friendster. Google buy Tivo and merge with Amazon to create GOOGLEZON... A MIND-BLOWING (!!!) flash movie about what the our world in 2014.
| | Comments ()
cerita lebaran kita di blognya Nita.
| | Comments ()
is a website about web design from... scratch. :p
| | Comments ()
You Are a Pundit Blogger! Your blog is smart, insightful, and always a quality read. Truly appreciated by many, surpassed by only a few. Heheheh
| | Comments ()
| | Comments ()
sayang bukan. Ini baru blog koleksi tulisannya. Kita tunggu aja saatnya nanti GM juga ngeblog. :)
| | Comments (3)
blog menarik yang mengkoleksi dan membahas label packaging unik nan klasik. :p
| | Comments (2)
[The next generation of resume format?]. Lucu banget heheh.
| | Comments (1)
Turn your weblog into a book! Ohoho, ada yang berminat? :p
| | Comments ()
[beta]. Search engine yang baru dari Microsoft. Ada blog team developer-nya lagi. :P
| | Comments ()
via Google.
| | Comments (2)
Supaya ga lupa dan selalu inget sama mereka yang berjasa. [Link ke blognya Om Jay, rajin banget dia hehe]
| | Comments ()
we are moving the office to a new address, closer to my house. The office is nicer (we are at top of the building, 31st floor) but everything are still a mess.
| | Comments ()
(heheh) :p
| | Comments (1)
orang Amerika minta maaf sama dunia, Bush jadi presiden lagi.
| | Comments (2)
artikel baru ttg blog dari CBN.
| | Comments ()
party releasenya Firefox dan Thunderbird, ada di Jakarta (Marche Restaurant) dan Surabaya. Ayo daptar dan ikut! :)
| | Comments (1)
Kalo ngakunya media, tapi ga update dan cuma bisa ngekor ga bisa mikir sendiri apa masih disebut media? Kata gue sih, mari salahin medianya lupakan orangnya.
| | Comments (6)
check out the nominations for best film: AADC, Arisan, Pasir Berbisik, Ca Bau Kan, Eliana2x, Biola Tak Berdawai. 3 film dari Kalyana, 2 dari Miles, satu dari Salto Prod. UPDATE: Yg diatas katanya boongan. Kayaknya yg ini bener (?): Festival Film Indonesia 2004
| | Comments (32)
Tools permutasi kata buat kebutuhan nyari domain (bener ga sih?). Gue iseng dengan dua kata, bokep dan cewek. :)
| | Comments ()
an Online Document Archive, starting from 1750
| | Comments (4)
| | Comments ()
Berminat? Berminat? anda berminat? Ga susah kok syaratnya. :p
| | Comments ()

About this Archive

This page is an archive of entries from November 2004 listed from newest to oldest.

October 2004 is the previous archive.

December 2004 is the next archive.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.

Join My Community at MyBloglog!
 
Powered by Movable Type 4.01