first anniversary is paper

first anniversary is ‘paper’ so it’s especially meaningful for the 1st
first anniversary is arguably the most important
first anniversary is considered the paper or plastic one
first anniversary is supposed to be a gift of paper
first anniversary is special
first anniversary is a really important event
first anniversary is always an event to be celebrated
first anniversary is already here
first anniversary is to reconnect with family and friends
first anniversary is an important milestone
first anniversary is really special
first anniversary is too soon!
first anniversary is a day for remembrance
first anniversary is a bit unforgivable
first anniversary is the first step!
first anniversary is going to be unique to any anniversary that’s going to come
first anniversary is paper right? everyone send me origami
first anniversary is supposed to be commemorated with paper
first anniversary is always a special one
first anniversary is “paper”
first anniversary is here…
Gak kerasa hari ini gue ama nita udah setahun lagi nikah. Tahun lalu masih pacar, eh skrg udah jadi istri πŸ˜€ Makasih udah jadi belahan jiwa gue setahun ini, dan mudah-mudahan bakal terus bareng sampe kita jadi nenek-kakek nanti. Amien πŸ™‚
Google bilang kalo first anniversary itu paper. Kertas. Jadi menurut tradisi, kado dan hadiah di first anniversary ini harusnya terbuat dari kertas. Weh apaan ya, susah juga.. hehe.. cuma dua yg kepikiran ama gue Origami atau… Uang! hehehe.. (gak maksa kok ^_^)
Buat yg udah bercita-cita banget nikah. Let’s make that goal come true. πŸ™‚ Buat yg belom kepikiran, jangan dipikirin, ntar juga, kalo emang udah waktunya, semuanya bakal beres sendiri.
Tambahan: Tengkyu buat Bimo yang udah ngebuat pernikahan gue publik di blognya dia.. hehe.. I hope you’re next pal! πŸ˜€
ILU hon.