terima kasih undangannya untuk BEM Fasilkom UI, akhirnya ke UI lagi deh setelah terakhir ke kampus ini waktu masih mahasiswa :D. Liputan juga di Koran Sindo.
| | Comments (5) | TrackBacks (0)

0 TrackBacks

Listed below are links to blogs that reference this entry: Dari Seminar Onliners di Universitas Indonesia (UI).

TrackBack URL for this entry: http://goblogmedia.com/cgi-bin/mt40/mt-tb.cgi/85

5 Comments

adhi said:

salam kenal.

wah, sayang skali sy tlambat. pdhl skarang lg smanget2ny nyari info2 semacam itu. moga2 ada seminar onliners sjenis jg ntar d bandung. :-)

ferdi said:

untung kemaren saya ga telat datengnya. saya lihat di selebaran mulai acara jam setengah satu, rupanya itu untuk sesi dua. sesi satu dengan mas endanya sendiri mulai jam 10 (kalo tidak salah).


untung deh. baru dapet selebaran juga jumat lho.


betewe, page utama www.goblogmedia.com ga pernah berubah lagi deh. kenapa ya? kurang update soalnya.

Lilis said:

:) andai dEket t4 lilis pasti lilis dateNg Dech ups... *berhAyal*

erly said:

ealah, lewat sini gak mampir2 :p Btw saya bikin rumah baru nih, bosen jadi org ketiga di situ :D

That is extremely high by Western standards. And it shows how far China must still go to create the kind of broad-based consumer society that American officials recommend and that Chinese leaders say they want to adopt in the long term in place of their current export-led model. In the United States, groceries represent only 8 percent of the Consumer Price Index.

Leave a comment

About this Entry

This page contains a single entry by enda published on May 5, 2008 12:49 PM.

Laporan Blogger Day Wongkito di Palembang was the previous entry in this blog.

[Photo] Indonesian Presidential Lecture featuring Bill Gates is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.

Join My Community at MyBloglog!
 
Powered by Movable Type 4.01