puluhan Google Gadgets buat asesoris blog kamu. Contohnya:
| | Comments (7)

7 Comments

hari sudibyo said:

Gimana pakainya kalo di wordpress, kan wordpress.com ga bisa di otak atik

rendy said:

hayo.. gimana nda...?

enda said:

ya berarti jangan ngeblog di wordpress.com :D

Yuda said:

#1 bisa pake widget trus klo ga salah pilih yang text area trus copy aja codenya.

#3 Tega amat sih commentnya.

waks 1286. tapi kok ada yang translate dengan babelfish bukannya google punya servis translate juga ?

MaIDeN said:

Di blogspot nggak ada masalah tuh ? Gw pajang atu di blog gw ...

Hello, i am excited to browse all of of this blog and am very excited and thrilled to guess that the writer is doing a very fantastic job here to put all the goodies and information at one place, I must brag about this information with a link on my site.

fuck teens lolitas

Leave a comment

About this Entry

This page contains a single entry by enda published on October 6, 2006 6:08 PM.

LEGO® Ice Cube Tray was the previous entry in this blog.

Indonesian Successful Export: Haze is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.

Join My Community at MyBloglog!
 
Powered by Movable Type 4.01